Ayseyzcfrt merhaba ben bir hafta oldu başlayalı bebeğim 7 aylık olmak üzere bir hafta öncesine kadar bir gece hiç susmadı uyumadı sürekli ağladı. Mama emzik kucak beşik hiçbiri çözüm olmadı hep düşünüyordum küçük diye kiyamıyordum yok anneyle bağı kesiyor yok bilmem ne en son raddeye geldim götürdüm koydum yatağına ilk gece uykusunda 1 saat aralıksız ağladı ara ara sakinleştirip tekrar koydum 1 saat sonunda uyudu gece uykusu hiç bölünmesi çünkü sabaha kadar üç beş kere uyanıp sallayıp uyutmamı istiyordu sabah uyandıktan sonra öğle uykusuna yarım saat sonunda uykuya daldı ikindi uykusunda on dakika içinde daldı daha sonra bu süreler değişti ama çok şükür bir hafta da olsa biraz oturdu artık uykusu geldiğinde kucagıma alıp öpüp koklayıp uyku vakti geldi nen nen yapıcaz diye koyuyorum besigine hiç ağlamadan uykuya dalıyor daha öncesinde beşikte yada ayakta sallanarak uyuyordu 10 dakika belki 15 dakika sonra uyanıp tekrar uyumuyordu artık 1.30 saate yakın uyuyor keşke 6 aylıkken falan başlasaydım diyorum herhangi bir sorun da olmadı yok bağ kopuyor yok bilmem ne bunları söyledim ama yatağına koyunca bende yanına Uzanıyorum ağlayınca alıp öpüyorum sakinleştirip tekrar koyuyordum şimdi başında beklememi bile istemiyor koyup çıkıyorum ağlamadan uyuyor