Prensesannesi53 Arkadaşlar sağlık ocağının verdiği kan damlasını mı kullaniyorsunuz. Hayırsa hangisi kullaniyorsunuz. Bizede verdi 4.aya grdik ama henüz kullanmadim
Jeologanne Prensesannesi53 bize de verdi ben başlamadım doktora temiz içerikli sordum bestiron damlayı önerdi
Pamuk_oglan1 Prensesannesi53 aman bi şekilde başla yoksa depoları azalıo bebeğin. Kendimizden biliyorum. Ben sağlık ocağınkini kullanıyorum hiç almıodu.içine mandalina portakal sıkıp verebilirmişim.öyle veriyorum şimdilik.🤷🏻♀️
nesli_han12a Prensesannesi53 sağlık ocağının verdiğini biz kullanmıyoruz içinde paraben var bestiron kullanıyoruz . nette 60 lira filan ortalama. 2 Aydır kullanıyoruz daha bitmedi. Netten araştırın vegaderon kullanlar şikayet yazarsanız okuyun bi bakalım
Kucukkalbim Prensesannesi53 Kullanmamanızı tavsiye ederim çünkü içinde 2 çeşit paraben var oda kansorejen madde.Doktorumuz bestiron önerdi 4 aydır kullanıyoruz 👍🏻bu hafta kan değerlerine bakıldı değerleri çok şükür güzel çıktı
Berivankuru Pamuk_oglan1 bu şekilde bir zararı olmuyor mu peki. Ben sağlık ocağından verdiklerini kullanıyorum fakat ne zaman versem o gün aşırı kusması oluyor.