biimiyomyardimet Merhabalar, 19 aylık kızım 5-6 gündür el parmaklarını birbirine doluyor, birbirine bağlıyor anlatamadım anlamışsınızdır umarım 😔 biraz takıntılı bir tipim neden olabilir sizce önemli bir durum mu yoksa yeni bir keşif mi bilemedim
Newmother07 biimiyomyardimet 3 aylık oğlumda yapıyor şu aralar yeni yeni elleriyle keşif yapmaya başladığını düşünüyorum
Dondurmalikahve biimiyomyardimet 19 aylık kızım 5-6 gündür el parmaklarını birbirine doluyor, birbirine bağlıyor Bu durumda ne gibi sıkınti olabilir ki boş yere sıkıntı yapmayın. Çok takilirsaniz doktora sorarsınız
MinikPandam_ biimiyomyardimet benim kızım da bir iki kere yapmıştı ben mutlu oldum bak ne öğrenmiş diye :)
biimiyomyardimet Newmother07 biz o keşif dönemini geçmişizdir diye düşünüyorum ama bir yanım da emin olmak istiyor kaslarıyla ilgili vs bişe olabilir mi diye bakalım belki yaşayan vardır yoksa doktoruna danışacağım 😔
biimiyomyardimet Dondurmalikahve Pikapikapikacuuu inşallah öyledir tabii ☺️ ama her hareketlerinin bir anlamı olduğuna çok inanıyorum, Allah korusun kaslarıyla kemikleriyle ilgili bir problem mi acaba diye düşündüm, doktoruna da bir danışırım 🫶🏻
Dondurmalikahve biimiyomyardimet Ben o hareketi keşfettiğini düşünüyorum mesela birinde görmüştür veya kendi keşfetmiştir kaslarında sorun olsa ellerini öyle yapamazdı diye düşünüyorum.