Bebeğim 5 ay 22 günlük.. Mama ile besleniyor bazen 90 bazen 120 bazense 150 cc içiyor (genelde 120cc) ek gıdayı hic bir şekilde kabul etmiyor zaten o konuya hic girmiyorum bile. Uyku diye bir şey bizde kolik bi bebekti çünkü sallanarak uyumaya alışmış durumda başka türlü uyumuyor.. Gündüzleri iki sefer uyuyor ki şöyle 8-9 gibi uyanır 12 de uykusu gelmeye başlıyor oyalayabildigim kadar oyaliyorum en fazla saat 13 gibi uyuyor.. Yarim saat uyur ve tam yarim saatte geri uyanıyor.. Tekrar uyutuyorum 15.00 16.00 gibi uyanır... İkinci uykusu aksam 18-19 gibi tekrar gelir uyur ve 20.00 20.30 gibi uyanır.. Gece uyukuya geçiş 23.00 23.30 u buluyor uyuyup damlası 1.. Aklımı kacircam.. Zaten gündüz uykularinda uyuyup uyanana kadar salliyorum başka türlü uyumuyor gecede defalarca uyanıyor.. Neyi yanlış yapıyorum anlamıyorum.. Tamamen onun istediği düzen bu.. Sizde durum nedir.. Yardımcı olun ne olur 😥 1 bucukda uyandı salladım ondan sonra iki- uç kez daha uyandı.. Nasıl memnun edeceğim bilemiyorum ki bende bittim..😥