Ayisigi45 Bebeğim 4 aylık oldu eskisi gibi 2 saatte göğsüm dolmuyor gece uyuyorum sabaha kadar mesala yataklara geçiyordu şimdi sanki yumşak böyle plan var mı
Zeyneppppp Ayisigi45 terbiye oluyor gogsunuz ondan olabilir. Emerken yutkunma sesi duyuyorsanız vardır merak etmeyin . Tabi bez sayısı da önemli
Sarpsmomm Ayisigi45 benim de öyle maalesef ama mama vermiyorum bebeğim ağlamıyor aç olsa ağlar diye düşünüyorum eskiden dediğiniz gibi akardı hep tişörtlerime şimdi hiç akmıyor
Acemimommm Ayisigi45 rezene çayı için, bestlak damla kullanın ben bu ikisinin faydasını çok gördüm. Geçen hafta dediğiniz gibi sütümün azaldığını hissettim bestlak damla kullandım aynı gün sütüm eskisi gibi çoğaldı.
Ayisigi45 Sevilay-Keles ağlamıyor aslında ama ben doymadığını düşünüyorum eskisi gibi çok olmayınca annelik iç güdüsü galiba bilmiyorum ama üzülüyorum işte
oglunun_anasi Sevilay-Keles bende bende 3 aylık oldu 120 cc mama verdim bugün gece uykusuna geçerken resmen ağladım ama çok üzüldüm ama sütüm artacağna azalıyor sağarak veriyorm diye mi bilmiyorum 😞
Ayisigi45 Zeyneppppp çişini yapıyor baya Maşallah 4 ü geçiyor yutkunma sesi de geliyor arada kendini memeden çekip gülüyor
1comez_anne Osman gönülal ın buna ilikin bir videosu var izlemenizi tavsiye ederim. Bir süre sonra gögüsler bebeğin ihtiyacına göre süt ürettiği için yumuşak olmasının olduğunu söylüyor. Siz yine bez sayısını takip edin bence
Zeyneppppp Aylinayliz50 en az 3 diyorlar. Zaten aç olan bebek ağlar . Yani memeyi bırakınca ağlıyorsa sürekli huzursuz ise açtır . Bebek buyudukce göğsünüzde sütü o şekilde üretiyor . 3 veya 4. Aydan sonra göğüsler yavaş yavaş terbiye oluyor . Kimilerinde bu süreç daha uzun sürüyor ama genel olarak o şekilde. Doyup doymadigini anlamanız için bebeği takip etmeniz gerek bez sayısını vs . Kilo alımı da iyi ise sorun yoktur zaten .
Ayisigi45 Sarpsmomm evet aynen öyle hiç eskisi gibi değil acaba diyorum ek gıdaya yakın olduğu için mi süt azaldı
Sevilay-Keles oglunun_anasi Öncelikle üzülmemeli stres yapmamalısın mama verince düşünüp stres yapma bol bol su iç oldu ki hala gelmiyorsa da yapacak bir şey yok canım herkes anne sütüyle büyümüyor bugüne geldik şükürler olsun gittiği yere kadar sen mutlu olacaksın stressiz olacaksın ki bebeğinde mutlu olsun enerjini hisseder senin 🙏🏻