Nil37 Kızlar prematüre doğup 7 aylık bebeği olan varmı motor becerileri nasıl olmalı acaba nette kesin bilgi yok normal doğan bir bebeği anlatıyor geneli benim ikizlerim o aşamada değil henüz
Melike-emirasaf Nil37 düzeltilmiş ayına göre gelişimini gozlemlemelisin canım normal bebekler gibi değiller çünkü
Namkol Nil37 Kaç haftalık doğdu bebeğiniz? Ablam 24. Haftada 22. Haftaya uyumlu şekilde doğum yaptı. Şuanda düzeltilmiş 7 aylık. Henüz oturamiyor. Eline verdiğimiz şeyi tutuyor. Biberonu tutuyor. Dönüyor. Yuvarlaniyor. Sürekli egzersiz yaptırıyoruz biz.
Birdunyabircennetannesi Nil37 35 haftalık doğdu oğlum hep geriden geldi Ayda döndü 10 aylıkken oturdu desteksiz 15 aylıkken yürüdü 21 aylıkken kelimeleri başladı
Nil37 Namkol canım ben 31.haftada doğum yaptım sağa sola yüzüstü dönüyorlar bir tanesi dizlerinin üstünde emekleme çabasında henüz emekleyemedi diğeri sadece karnının üstünde 360 derece kollarıyla tur atıyor oturma bendede yok egzersiz derken canım napıyosunuz mesela
Nil37 Namkol benimki düzeltilmiş 5 oluyor kro 7 Eline bişey verince bizimkilerde tutuyor önüne koyunca uzanıyor oyuncağı almak için çabalıyor sizinki çok küçük doğmuş ama
Namkol Nil37 500 gram doğdu bizimki. Kimseyle kıyaslamayin derim fakat merak ediyorsanız doğum kilosuna ve haftasına uygun olanlarla kıyaslayın
Nil37 Birdunyabircennetannesi evet geriden gelecek belliki aramızda 10 gün olan tanıdığım var ama o gününde doğdu kız bana evün her tarafını emekleyerek gezdiğini koktuklara tutunarak kalkıp sıraladığını söyledi insan prematürede olsa be bilim tuhaf oluyor
Nil37 Namkol oy çok küçük doğmuş yavrum benim bizimkilerde 1800 1600 1 ay küvezde kaldılar 2 kgken aldık