Zahidefem Uyumuyo kizlar 1 2 saatimi aliyo uyuutmak geceleri 1 saatte bir uyaniyo aglayarak gozleri kapali aliyom kucagima pis pis uyuyo tekrar sonra yarim saat 1 saat sonra tekrar ayni ne olucak boyle ne yapicam cok yoruldum 5 ay 11 gunluk
Bendeanneoldum Zahidefem 12 den beri sallıyorum esnemekten ağzı ayrılcak gözleri kıpkırmızı ama hala uyumuyo tükendim artık oturdum ağlıyorum
nazo58 Zahidefem bizde oyleyiz hemde uzun zamandır uyutmak problem gece sürekli uyanması ayrı bi problem.. Çaresizlik ten uykusuzluk kafayı yiyecem.. Gündüzleri de çok farklı değil hani.. Kolik bi bebekti zaten bi zaman onu çektik.. Üstüne birde uyku problemimiz var.. Tukendim artık.. 5 ay 22 günlük.. Çare bulan varsa herşeyi denemeye raziyim. Tabi kaldıysa denemediğim bir şey.. 😥
Ogretmenannis Zahidefem bi sıkıntısı olabilirmi mesela doymuyor olabilir kulağında hafif enfeksiyon olabilir dis çıkarabilir yakın zamanda doktora gittiniz mi
Y_E1234 İnanın son 4 gündür biz de öyleyiz uyumuyor 10 dk uyuyor kalkıyor sürekli emmek istiyor halim dermanım kalmadı
Zahidefem Ne olacak boyle bilmiyorum dogdugundn beri 1 saatte bir kalkiyorum dha dayanamiyorum uykusuzluktan bas agriyo uykulari duzene grse kndi kndine uyumaya baslasalar keske
Zahidefem mom0989 bastan beri 1 saatte bir uyanrdi ama uyurdu yatrdmmi hemen simdi dha uyuyo salla anam salla cok yoruldum
Zahidefem Ogretmenannis gttim bi skntisi yok sadece anne sutu ve kilo alimi cok iyi ayina gore nesesi yerinde uyandimi sadece uykuda problem
Ogretmenannis Zahidefem o zmaan uyutmaya çalışmayın bırakın uykusu gelsin uykusu gelmeden unutmayın yani bazı bebekler az uyur 3 uyku değil 2 uyku yapar mesela
Zahidefem Ogretmenannis uykusu geliyo durmuyo agliyo huzursuzlaniyo uykusu geldimi bu sefer uyku saati gecince dahada zorlaniyo uykuya dalmakta