OzgeeH Oğlum 2 yaşında ve çok aktif konuşmuyor söylediklerimi çok fazla anlamıyor etkinlik kitapları aldım hiç yüzüne bakmıyor fırlatıp atma peşinde ona nasıl öğretebilirim?
betuuls OzgeeH oyun oynuyor ise oyunla öğretebilirsiniz. Dışarıya çıkarın diğer çocuklarla etkileşim içinde olsun. Benim oğlum da beni pek takmıyor ama öğreniyor çok şükür 2 li kelime konuşuyor artık anne su, anne bak, anne kalk vs gibi
NmalkoC OzgeeH yükselen zekanın konuşturan litap ve zeka kutusu var biz onları kullanıyoruz hergün kitapların kalemleri plduğu için işaretlemeyi cok seviyor benım oğlumda 25 aylık şuan baya faydasını gördük
OzgeeH betuuls dışarı çıkarttığım zaman da etrafındaki çocuklara bir şeyler fırlatıp onlara sürekli bağırıyor kendisini yerlere atıp ağlamaya başlıyor ve oyun oynarken de çok çabuk sıkılıyor
betuuls OzgeeH belki kendini ifade edemediği için hırçın, sinirlidir. O yüzden birşeylee fırlatıyor olabilir. Üstteki bayanın dediği gibi oyun grubu iyi gelebilir. Kitap flan okuyor musunuz, dil gelişimi için
OzgeeH betuuls kitap okumayı da denedim ama dinlemek istemiyor ya kitaba vuruyor yada elimden alıp fırlatıyor napıcagımı şaşırdım
betuuls OzgeeH hmm söylediklerimi de çok anlamıyor demiştiniz o zaman bi doktorla görüşün isterseniz, bizim tavsiyelerimiz pek yararlı olmayacak gibi