Havvaaaysuna 8 aylık bebeklerimizin uyku düzeni nasıl geceleri sık uyanıyor mu uyku aralıklarını nasıl düzenliyosunuz galiba benim bebeğim 2 uykuya geçmek istiyo nasıl anlarım
Sdmgc Havvaaaysuna ben 1 aydır 2 uyku yaptırıyorum oğluma şu an 9 ay 3 günlük bu şekilde düzene girdi. Gündüz uykularını aralıksız kaç saat yapıyor?
kolonyalimendil Havvaaaysuna daha yeni 9. Aya girdik 8 aylıkken sabahları çok erken kalkmaya başladı 5.30 6 gibi o zaman anladım üç uyku fazla geliyor hatta bazen 4 de uyanır ve iki saat uyumazdı.. uğraşa uğraşa iki uykuya düştük.. şimdi 8 de uyanır tabi dişten dolayı gecede uyanıyor ama çabuk uyuyor geri
Barbekusos Havvaaaysuna 2 uyku yapıyor genelde ama bu durum aksam uyku saatinin erkene çekilmesine sebep oldu baya erkene. Uyku saati demiyim de uykusunun gelme saati desem daha doğru pek uyuduğu söylenemez çünkü. Gece çok kez uyanır 4 5 kere. Belki daha fazla. Uyanır oturur oynamam ister uyanır ağlar vs vs. 8 aydan sonra 2 uyku oneriliyor bebegin isteğine de bağlı olacak şekilde.
Sdmgc Havvaaaysuna benim oğlum mesela sabah 7.30-9 arası uyanıyor 4 saat falan uyanık kalıyor uyandıktan sonra uyuyor 1 bucuk 2 saat kadar sonra yine 4 saat civarları uyanık kalıyoe ikinci uykusu daha kısa oluyor 1 saat maksimum. Sizinde uyku aralıkları nasıl daha uygun olur onu gözlemlemeniz lazım deneyerek. Sabah kaçta uyanıyor
aslilaylom Benim bebeğimde maalesef şu anda çok sık uyanıyor atak döneminden sanırım eskiden kesintisiz uyurdu, şu anda 2 uyku yapıyor max 1 saat uyuyor, 3-4 saat aralıklarla uyuyor düzenli olduğu zaman gece daha rahat uyuyor
Havvaaaysuna Sdmgc en geç 9 da uyanmış oluyoruz ama ben 3 saatten sonra uyutuyorum biraz daha uzatmak mı lazım acaba