genetikcianne 17 günlük bebeğim emerken canım yanıyor. İlk defa bugün oldu. Göğüs ucum çatladı ve rengi pembelesti. En çabuk ne iyi gelir yardımcı olur musunuz ? Canım yana yana emziriyorum. Kanamıyor ama çatlak ve can yakıyor.
Tugbayildizz genetikcianne bana hastanedeki emzirme hemşireleri hametan ile fito kremi karıştırıp sür dedi antibiyotikli ikisi de. Benimki baya kötü durumdaydı toparladı şükür günde 2 kez karıştırıp sürdüm emzirme öncesi mutlaka silmen lazım. Sonrasında düzenli kullanım için lansinoh da işe yarıyor
nazlii1_ genetikcianne ben çok krem kullanmadım ama göğüs kalkanı ve göğüs pedi kullandım memen acırken kıyafete degmemesi önemli bence. Pahalı metal kalklan almak size kalmış ben ucuz bişey almıştım yeterli meme ucu değmesin biseye
yarenaslan genetikcianne benim yara olmadigi icin tavsiue veremicem ama gectikten sonra tekrar olmamasi icin bence bu gogus kalkanlarindan almalisin. Delikli olanı sabah kullaniyosun ki gogsun hava alsin deliksizi gece hem sutun aktimi islanmiypsunda icinde birikiyor. Philips avent kullaniyorum bsm memnunum ama baya zamlanmis arkadasim dun siparis verdi daha fiyati 3te 1i bi bak istersen https://ty.gl/obaz03xk2t
Merserars Bizde 14 günlüğüz aynı sorun bende de var hamileyken lansinoh göğüs kremi almıştım onunla biraz hafifledi birde karbonatlı su yapıp pamuk ile siliyorum
Tugbayildizz genetikcianne elimin üzerinde az az karıştırıp sürdüm her seferinde ama inanılmaz iyi geldi. Mutlaka sorun ve deneyin derim
Sevincbg Ben de çok çektim ilk haftamda. Doğal balmumu göğüs kapaklarından mutlaka al çok faydasını gördüm. Madecasol, bepanthol ve evigen ampülden karışım yapıp sürdüm. Çok şükür aynı gün iyileştim