Yesimerdas Merhabalar hanımlar 🌸 Fikirlerinize belki de tecrübelerinize ihtiyacım var kendi işi yapmak istiyorum şahis şirketi kurup trendyolda satış yapmak ve aynı zamanda pazara bile çıkabilirim fakat sorun ne satacağım sizce bayan kol çantası çocuk tokası yetişkin çocuk çorabı mantıklı mı ?
betulkayaa1 Trendyol yapmış biri olarak , Trendyol u önermem . Komisyon oranları çok yüksek , Kargo fiyatları ,iade olayları derken zarar edecek konuma geliyor insan
betulkayaa1 Yesimerdas ayakkabı satıyordum ve şuan Trendyol da en çok satan modellerden birini satıyordum ama çok fazla satıcı var öne çıkmak çok zor . Ürün stoğunda olmazsa ceza ödemesi var kargo ödemesi komisyon ödemesi var . Satış yapmanız içim şirket kurmanız lazım . Yani Trendyol hiç önermiyorum. Kendiniz üretmiyorsanız al sat olayı ile kar yok
Benburayaciplakgeldim Trendyol artık ortalık malı oldu. Yani orada binlerce toka çanta var zaten. Madem bir işe gireceksin olmayan şeyi sat senin tokan görünür hale gelene kadar zaten aylar geçer belki yıllar… yani oralar artık eskisi gibi değil BENCE