Gulsen-011 Arakdaşlar Aziz ali adanın bebeği. 4,5 aylık sma hastası ve tamamen iyileşebilmesi için 6 aylık olmadan ilacını alması gerekiyor. Bu gönderi karşınıza çıktıysa bir sebebi var. Aziz aliye umut,nefes olmak ister misiniz?🙏🏻🙏🏻
Elif-Liya Gulsen-011 merhaba. Canım Sadece. Hesaba para göndermek yeterli demi ekstra birşey yazmaya gerek var mı Benim oğlumun adı da Aziz Ali Rabbim inşallah onlarada evlatlarını bağışlar
Gulsen-011 İnstagramda ibanları var. Sizde annesiniz sizinde başımıza gelebilirdi. Lütfen görmezden gelmeyin.
Gulsen-011 Aziz alinin bize ihtiyacı var. Adanada yaşıyor anne babası sağlıkçı. Birçok insanın şifalanmasında vesile oluyorlar. Ama bebekleri için yardım istemekten başka bişey gelmiyor ellerinden. Lütfen kendimizi anne babanın yerine koyalım
Gulsen-011 Hiç kimse evladının gözleri önünde eriyerek ölmesini istemez. Ne bir bebek nede anne babası bunu hak etmiyorlar.
Gulsen-011 1 tl bile çok değerli. Durumunuz yoksa etrafınıza anlatın bu bile çok fayda sağlayacak Aziz Ali’ye
Gulsen-011 Hep birlikte başarabiliriz. Aziz alinin tedavisini almasına yardımcı olmak ister misiniz? 🙏🏻🙏🏻
Gulsen-011 10 tlyi herşeye veriyoruz, ki 10tl ile artık bişey alınmıyor. Ama Aziz aliye umut olacak. Elinden tutmak istemez misiniz?
Gulsen-011 Elif-Liya bide dekontu bana yada direk bebişin instagram hesabına dm atarsanız çok sevinirim🌸🙏🏻
Deletedmom_110 Gulsen-011 sizden de inş biran önce kavuşur ilacına ailesine sabır miniğe güç kuvvet versin