Alpismom Selam kızlar. Oğlum 6 aylık yaklaşık üçüncü ayından beri parmak emiyor. Bir ara hastalandı o zaman başladı sürekli eli ağzında. Doktor stres yönetimi dedi ama işte anneniz. İnsan üzülüyor ağlayınca uyurken sürekli parmak emiyor. Yaşayan var mı!
ozge-acg Alpismom bende ayni durumdayim uyurken kundak yapiyorum emmesin dielye ama uyanikken bir turlu cozum bulamadim surekli ellerini emmek istiyor 2 parmagini emiyor benim kizim dis cikartiyor diye birsey yapmiordum ama aliskanlik haline geldim mi biraktirmasi zor bir durum hal aliyormus
frigyalikibele Alpismom parmak emme 0-1 yaş arası refleks. Emmesini istemiyorsan emzik verebilirsin. Emmesi iyi bir sey
Alpismom ozge-acg evet doktor hiç zorlamayın sadece dikkatini dağıtın dedi iki saniye elini cekştor sonra yine devam
Drysmsn Benim kızımda öyle 🙄 5.ayına yeni girdi kaç aydır elin8 emiyor öyle ki parmağını şişirdi artık ve 4 parmağını birden boğazına kadar sokuyor öğürüyor yine d2 vazgeçmiyor ne yapacagimi şaşırdım
seydaasaf bizimki 3 aylık yaklaşık 1 aydır parmak emiyor, mememi emmediği için sağıp biberonla veriyorum meme emmediği zamanlarda da parmak emme isteği olurmuş ben ona bağladım , engel de olamıyorum sürekli eli ağzında