Uyarayım da dikkatli olun sizde 😣
Şu strafor köpükler yokmu beyaz olur boncuk boncuk her çocuk oynar bizlerde oynardık (Beyaz eşya falan aldığımızda onunla güzelce sararlar) umarım açıklayıcı olmuştur benim oğlan parkta ondan bulmusyeve getirmişti pek sever onla oynamayı bende izin verirdim çünkü ağzımıza falan birşeyler sokma dönemini bitirdik ufak tefek şeyleri ağzına artık sokmuyor ama gitmiş yalnızken bunu burnuna sokmuş oysa ki herzaman bu köpüklerle güzel oynardı çocuk işte haya bende ahh kafam ahhhh hiç aklima gelmezdi 😣
Acilden geliyorum şimdi sonuç olarak çıkaramadım çıkmadı 🥴 çıkarayım derken daha çok içeri kaçırdık doktor birşey olmayacağını onu kesin yutmustur dedi eriyen bir madde olduğunu tukurugun onu eritecegini söyledi rahatladım ama farklı sert bir cisimde olabilirdi akciğerlere kaçma tehlikesi varmış çok dikkatli olmalıyız yemin ederim yeni Fobim yüklendi bundan bir hafta önce de oyun hamuruyla oynuyorduk beraber kulağına sokmaya çalışmıştı güzelce anlatmıştım tetikte olmalıyız bu delikleri sanırım merak ediyorlar 😣😣