noluyasanagenemiros Sütten mi bilmiyorum ama göğsümün komple etrafı öyle tatlı kaşınıyor ki neden olur nasıl geçer ? Sütten büyük ihtimalle bide göğsümün kenarları göbek çatlağı gibi kıp kırmızı oluşmuş kötü görüntü 🤣 geçmez dimi bu çatlaklar (ucu değil)
dy22 noluyasanagenemiros muhtemelen bebeginiz kucuk sutunuzde boldur (maşaAllah) Ondan akiyosa kenarlar kasinir Benimde oyleydi Artik oyle değil 7 ay 17 gunluguzz hayirla buyutunnn 😉
Abc-happy_mom noluyasanagenemiros ay çok şükür🙏🏻 benim de içim gıcıklanır gibi oluyo bebeğim emdikçe içten içtrn kaşınıyo. Maşallah maşallah🧿🧿🧿
dy22 noluyasanagenemiros akıyo olabilir siz uyurken falan gogus kenarlarina dokulen sut kasinti yapar. Suan ilerledikce süt akmiyor gogusten onu kast ettim
Abc-happy_mom noluyasanagenemiros her emzirmeye başladığımda emiyo mu kızım lafından gına geldi artık bana da. Evet insanlar yardım etmeye çalışıyolar ama bunaltmadan bunaltmadan🤦🏻♀️
dy22 Abc-happy_mom ne igrenç günler bebeklerimizii zaten cok guzel buyutuyoruux bi de burun sokarlarr
Abc-happy_mom dy22 ya bu karışma gibi değil bizimkilerin yaptığı. Ama herkesin her hareketi batıyor yani şu hormon zımbırtıları bi düzelse de rahatlasam diye bakıyorum bıktım lohusalıktan😒