[silindi] Arkadaşlar merhaba Ebeveyn olarak mutlaka okumamı tavsiye ettiğiniz, bana çocuk yetiştirmede farklı bakış açısı kazandırabilecek kitap önerileriniz var mı? Ayrıca bebeğim için de çocuk kitabı önerilerini alabilirim. Şimdiden teşekkürler 🌸
Busra2089 [silindi] Doğan Cüceloğlu ve Adem Güneş’in kitapları ebeynler için birebirdir çoğu kitaplarını okudum ufkumu açtı resmen.. Hatice Kübra Tongar’ın Bağırmayan anneler, Bağırmayan çocuklar ve ilk 12 ayda çocuğun gelişimi kitapları gğzeldir.. Şu an ben Otuz milyon kelime kitabını okuyorum inanılmaz beğendim.. Daha sonrada bütün beyinli çocuk ve evet beyinli çocuk kitaplarını okumayı düşünüyorum…
Mnli [silindi] 30 milyon kelime kitabı benim ilk okuduğum ve en çok etkilendiğim kitap onun dışında yetişin çocuklar, bütün beyinli çocuk, evet beyinli çocuk öneririm
tubii94 [silindi] Bu Çocuk Aç diye kitap aldım . İçinde bir sürü tarif var öncesinde doktor bilgilendirmeleri var çok beğendim tavsiye ederim.
Efeemoom [silindi] olur mu öyle şey :) ben şuan geliştiren anne baba kitabını okuyorum ve anlatım dili mükemmel bir kitap. Genel olarak kişisel gelişim ve psikoloji kitaplarından hoşlanıyorsanız Robert puff kitaplarını da tavsiye edebilirim :)
Busra2089 Mnli Evet otuz milyon kelimeyi oğlum fırsat verdikçe okuyorum ve çok çok beğendim az kaldı zaten.. Diğerlerinde sipariş edeceğim sizin söylediğinizide ekleyeyim çok teşekkür ederim ❤️