berosunannesi 3 gün sonra 9 aylık olacak.. Hala diş yok.. Normal mi ? Var mı bu aylarda hala diş çıkarmayan bebek? Hayır daha o alt damakta beyazlık vs de yok
ruveydaensar berosunannesi 10 buçuk aylıkken çıkardı ilk dişini, ikincyle aynı anda çıktı diyebilirim. Şimdi 1 yaş 10 günlük üst dişi de yeni patladı. Çok normal yani ☺️ ben de burda görüyorum 5 aylıkken çıkardı vs diye ama biz fazla bekledik 😅
alykncc1 berosunannesi şu an bir tanesi çıktı ama doktor diğeri de çıkmak üzere dedi, oğlum asla ağzını açıp baktırmadığı için göremiyorum diğer dişi ne alemde 😀
berosunannesi ruveydaensar evet bizimkiler üşengeç çıktı 😅 ben de burada 4 aylıkken 5 aylıkken çıkaranları gördüğüm için endişelendim ama korkulacak bir sey değildir herhalde
berosunannesi alykncc1 evet benimki de öyle ya sürekli bakmaya çalışıyorum ama asla ağzını açmıyor hatta burda fotoğraf atanlara şaşırıyorum kızlar diş mi falan bu diye atıyorlar ya😅
berosunannesi Minigim38 neyse daha sağlam oluyormus ben öyle avutuyorum kendimi😅 ama huysuzluk tavan bizde kesin diş falan bu sefer diye diye 9 aya geldik 😂
Minigim38 berosunannesi çok sık meme emmek isterse o zaman anla ki diş çıkacak yenidoğan dönemi gibi her 10 20 dakikada emmek istiyordu