Rumeysaden Hayriyeye canım ozmn uyandığında verme başka birsekilde uyutmaya çalış evet biliyorum zor ama bı kaç gün yaparsan belki işe yarar benim bebeğim kendi bıraktı ama bir iki gün uyandı bir kere sırtı felan Okşadım uyuttum tekrar artık kalkmiyor
Kbra_1992 Hayriyeye bna hep sallıyorsan sallamayı bırak fln dedi ama Bn hep sallamadan uyumaz diyodum ama uyuyor acaba gün içinde yorulmuyormu
06Esra06 Kbra_1992 10aylığız hiçbir düzenimiz yok bazen ben beceremedim bu işi heralde diyorum .amiller hep der şu saatte uyur şu saatte uyanır şu saatte kahvaltı yapar,emer bilmem ne .Ne kadar denesem de uyku düzeni kuramadım ve bu bütün şeyleri etkiliyor
Rumeysaden Hayriyeye canım ilk önce bunu bir dene bı kaç gün zorlanırsın sonra alışır bence ise yaramazsa al çünkü bizde insanız bizim iyi olmamız lazım ki bebeklerimize iyi bakalım uykusuzluk sinir yapıyor psikolojiyi bozuyor
Hayriyeye 06Esra06 ben de öyle 12 aylığız kayınvalidem aaaa nasıl uyumuyor benim oğlum sabaha kadar kesintisiz uyurdu diyor, şuan mesela saatlerdir uykusuz direniyor karışmıyorum kendi kendine salonda bir oraya bir buraya gidiyor acaba düşüp uyuyakalacak mı
Kbra_1992 06Esra06 ozamanlar bizde böleydik ama değişiyor hemde çok yani o nsl düzen isterse öle yapcaniz Bn ozmnlar çok agliyodum uyumuyo diye artık alıştım hiç umursamiyorum
06Esra06 Hayriyeye ben de çok bekledim ama hiç uyuyakaldığına denk gelmedim😅 Ya ben mi beceremedim diye düşünmekten kafayı yiyeceğim