Minigim38 Kızlar 5 6 aydır molfix mavi paket kullanıyorum çok memnunum ama bu kez aldığımız bez bi değişik kokuyor ve bebeğimin bezini değiştirmek için açtığımda her tarafını kaşımaya başlıyor uyuz olmuş gibi kaşıyor sizinde başınıza böyle bisey geldimi
incir-receli Minigim38 molfixi arayıp bildirin paketi göndermenizi istiyorlar yerine de fazla fazla bez gönderiyorlar bu şekilde gelmedi ama üretim hatası olan bez denk geldi 2 kez hepsinde bu şekilde yaptım
Uzayyy Bizde şimdi yeni nesil beze geçtik molfixte çok memnun kaldım. Normalde çocuğum hep pişikmiş bezden kaynaklı . Bunu kullanınca anladık . Kalitesi prima ya çok daha yakın .
Uzayyy Minigim38 bende şans eseri aldım hiç dikkat etmemişim . Sonra anladım yeni olduğunu. İnternetten araştırdım biraz yok çakma diyenler olmuş eski yeni yan yana koymuşlar . Hayır molfix yeni ürün diye belirtmiş adamlar hala çakma diye diretiyor 😂😂😂 insanlar okuduklarından da anlamıyorlar diyeceğim de okumuyorlar nasıl anlasınlar dimi . Birdaha hep bundan sipariş veriyorum . Ferah ferah . Çocuğun poposunda yok hissi veriyor .