Babykaraniko Deletedmom_62 10dk sonra çıkan sonuçlar geçersiz sayılır kan testi vermenizde fayda var erken gebelik olsa bile silik çizgi ilk 10dk içinde çıkması gerekir 🙏
Deletedmom_62 Aslaninannesiiiii pazartesiye kadar bekleyeceğim yeniden test için ama nasıl bekleyeceğim bilmem😁
Deletedmom_62 Aslaninannesiiiii valla insan bu konularda başkası için bile heyecanlanıyor😄 pazartesiyi bekleyememdim erken gebelik testi siparişi verdim anneme onu bekliyorum😀
noluyasanagenemiros Deletedmom_62 benim erken gebelik testinde yarım saat sonra ikinci çizgi çıkmıştı aşırı silik şekilde hamile olduğumu öğrendim şimdi kızım 52 günlük kan verin 🥰🤲🏻
Deletedmom_62 noluyasanagenemiros hastahane yok yakınımda şimdi annem çarşıya inicekmis ona erken gebelik testi siparişi verdim onu bekliyorum sonucu yazarım 🫠
AbEsMu130125 Deletedmom_62 ben de sabah 6 da yapmıştım tek çizgi vardı beş ön dakika bekledim bişey çıkmadı ben de uyumaya gittim yine bi saat sonra gelip atacaktım testi bi baktım ki silik çizgi var iki gün sonra kan verdim çıktı hamileymişim
seizetheday Deletedmom_62 oğlum 13 aylık ben de aynı durumdayım ama istiyordum ben zaten olsun diye büyüsün ler bitsin