Aslan33_ 10 gündür dogum yaptım ilk zamanlar birsey yoktu şuan çok fazla üşüyorum ve titriyorum neden olabilir acaba
Senazz11 Aslan33_ ay bende 10-15 günlükken oldu sıtma ile titreme zangir zangir titreme olur ya o skeilde anneme nasl yalvarıyorum üşütüyorum üstümu ört diye mastitten ve enfeksiyon dan olabilirsiniz ben çok kötü olmuştum enfeksiyon varmış dikislerimde 2-3 kere yaşadım o an gerçekten zor
Tgcozsy 40 gün boyunca hatta emzirdiğiniz sürede üşüme ya da terleme çok normal bence bana da oluyordu
Canankrc Çok çok normal canım ben geceleri su içinde kalıyordum hızlıca kilo da verdiriyor ahhh o zamanlara gitsem de karnımı iyice sarsam yediklerime dikkat etsemde kilolar gitse kesinlikle dikkat edin gitmiyor yoksa
Aslan33_ Oh içim rahatladı anneler teşekkür ederim peki ateşim çıkarsa korkmali miyim ypksa oda normal mi ilk gebeligim çok acemiyim 🙏🏻
Uzayyy Ateşten olabilir . Ben havale geçirdim lohusalıkta çok dikkat edin . Bu sıcak havalarda üşümeniz daha doğrusu titremeni çok normal değil . Yaralarınız enfeksiyon kapmış olabilir . Vücudunuzda enfeksiyon varda ateş yapar . Ateşte titretir
Aslan33_ Ben gece 1 parol içtim geçti kizlar aklinizda bulunsun ama baş ağrısı kaldi 3 gündür hiç geçmiyor
Frezya26 Aslan33_ normal ben sezeryan doğum yaptım üşüme titreme su gibi terleme baş boyun ağrısı çok oldu 40-50 gün sonra düzeldi. Hatta baya ateşlenmiştim bir kere antibiyotik kullanmıştım.
Aslan33_ Kızlar doktorum doğumdan sonra antibiyotik vermisti bitti tekrar kullanmam gerekir mi acaba randevu bulamıyorum hastaneye siz 2. Kutuya basladiniz mi