Urazinannesiqw KLORAK ayy yok eksik kalsın eşime anlatsam anlar ama neden mide bulandırayim ki durduk yere haklisiniz gerçekten
[silindi] KLORAK Reklamlar Google tarafından otomatik olarak oynatılmaktadr. Biz müdahele edemiyoruz annemiz. VIP üyelikle ilgili bazı çalışmalara başlandı. Moderasyon olarak reklam şikayetlerinin her bir maili iletiliyor. Başlık olarak açtığınızda mevcutta bir sorun varsa askıda kalıyor olacak. Bu nedenle yazılım ekibine iletmek için mail atmanız isteniyor. biz@mutluanneleriz.com Uygulamayı arka plana atıp tekrar Forum’a girilmesi halinde reklam ayarlarının sıfırlandığını ve yeniden başlatıldığını da belirtmek isterim. Çok rahatsız edici bir boyuttaysa(10 dakika altında gösterim) ve 1 günden fazla bu sorunu yaşıyorsanız verileri sıfırlayarak giriş yapmayı deneyebilirsiniz. İyi forumlar 💜
Gunsss KLORAK çok doğru söylüyorsunuz, iş yerinde bazen forumda bişeyler okuyayım diyorum kafam dağılsın diye pay inleyen kadınlar adamlar 🤦♀️ nasıl kapatacağımı şaşıyorum aynı şey evde de oluyor tabi
ikibebebiranne_ Kubrayakut o zaman çok rahat bir eşiniz var bende sizin adınıza üzüldüm inanın. Azar uygulamasının ne olduğunu hepimiz biliyoruz neyini merak etceksiniz ki
Kubrayakut ikibebebiranne_ uygulamayı hiç indirmedim içeriğini bilmiyorum, eşim rahat bi insan değil ama aramızda güven var ve yobaz sığ düşünceli bi insan değil alıp telefonumu kurcalamaz. Neyse umarım psikopat kocaıs olan yoktur sitede
Kubrayakut ReisinKizi üzüldüm tabi ki, tıklasam boku yedim demiş soruyu soran. Tabi hiçbirimiz bilerek indirmeyiz böyle uygulamaları.