Merveozenn Selam kızlar, emzirirken roll-on ve deodorant kullananlarınız var mı? Ben bunca sene terlemek ne ter kokusu ne bilmezdim, doğum yaptıktan sonra terlemeye başladım ve kokuyo yanii, napıyosunuz siz bu durumda?
Cookiegamze Merveozenn ben kullaniyorum. Ayni odada sıkmamaya dikkat ediyorum. Insaniz sonucta ona dikkat et buna dikkat et kendimi guzel kokmayinca kadin gibi hissedemiyorum. Krem falanda suruyorum valla.
Dry_cn Merveozenn aşırı zararlı ya ciğerleri taze daha etkileniyorlar Allah korusun astıma bile gider ama doğal içerikli parfumsuz roll on kullanılabilir ben chicco pudrasi vardı bebeğimin onu kullanıyordum kendi koltuk altıma sonra roll on a geçtim zaten o ter zamanla azalıyor ilk zamanlar sürekli sabunlamaktan gına gelmişti bir Başak burcu olarak benim için büyük bir sınavdı 😳
Wanderlust Merveozenn dogumdan yillar once biraktm kullanmayi limon ve karbonat karistirip surebilirsiniz veya icine birkac damla sevdiginiz esansi ekleyebilirisniz. Ben sadece limon kullaniyorum cok memnunum koku vs olmuyor ve dogal
Yusufff-41 Merveozenn bir sene oldu azıcık terlesem koku oluyor sinir oluyorum çözümü Dalin Bebek kolonyasinda buldum canım deodorant yerine kullanıyorum
Szn03 Merveozenn doğumdan sonra bende yaşadım onu. İnanılmaz enteresan bir durumdu benim için. Ben asla ter koktugumu bilmezdim ama kokuyordum. Hormonlardan dolayı oluyormus. Adet olunca düzeliyor ama merak etme. Ben 40 ım cıkınca hemen adet oldum ve düzeldi. Gercekten inanılmaz. Hergun duş alıyordum ya her gün 40 a kadar
NmalkoC Merveozenn emzirdiğim süre boyunca hiç kullanmadım sadece ıslak mendille sildim cünkü sürekli o kokuyu emerken alıyor
Eda453 Ben sudocrem sürüyorum hiç koku olmuyor hem de terletmiyor ,hem çocuğum hem benim için kurtarıcı .
Abc-happy_mom Merveozenn ay amaan doğum yaptıktan sonra bi terleme bastı beni bi de iğrenç kokuyorum kendime resmen kendimden tiksindim. Sonra siveno roll on aldım kullandım ve mis gibi. Terliyorum evet ama kokmuyorum artık en azından. Biraz pahalı ama temiz içerik ve efsane bir ürün bence koku moku sıfır şu an
Mine16 Merveozenn bende kullanıyorum. Kullandığınız ürünün içinde alüminyum yoksa kullanabilirsiniz bir sorun olmaz ☺️👍🏻
bananeabiya Merveozenn lohusalıktaki ter kokumu hayatımda yaşamamıştım koyun gibi kokuyordum resmen. Zaten lohusalıkta öyle bi ter atıyo ki vücut 🤦🏼♀️ benim lohusalığın bitmesine yakın bitti normale döndü henüz adet olmadım çocuğum 5 aylık nerdeyse.