Berencvn 3 aylık bebeğim var emziriyorum , her zaman çok sert olan memelerim bi kaç gündür aniden çok yumuşak oldu bebeğim memeyi zor tutuyor ellerini çok yiyor doyuramıyormuyum aceba sütüm mü bitiyor lütfen yardım😫
symozdag Berencvn ne kadar arayla emziriyorsunuz, bizde 3 aylıgız benimde çok yumuşadı 😂 bi de bu aylarda ellerini ağzına götürmesi normal diye biliyorum sadece açlıktan elini emmiyor
Endmzakyol Göğüsler yumasiyinca süt bitmez bebek buyudukce daha güzel bisaltiyo memeyi o yüzden memeler yumuşar ama siz süt uretmeye devam edersiniz.
sematayman Gayet normal benimde öyle oldu bende aynı düşüncelere kapıldım ama yenidoğanken memeyi tam boşaltamadığı için hep sertti. Şimdi daha fazla emiyor ve memeyi yenidoğan dönemine göre daha fazla boşaltıyor ve yumuşuyor. Yumuşak şekilde makinayla sağım yapıyorum süt geliyor. Sütümüz hep var aslında. Dişleri yavaş yavaş kaşınmaya başlamış olabilir yada ellerini keşfettiği için sürekli ağzında olabilir 1 ay sonra bulduğu herşeyi ağzına götürecek öyle keşfediyorlar.
Berencvn Birden yumuşaması panik etti bide öksürük oldu zaten mutsuz üstüne meme yumuşayıp sütüm yetmiyor korkusu beni de mahvetti🤦🏻♀️ saat başı emziriyorum öksürük geçsin diye doktorumuz öyle söyledi