Ayfer54 Kızlar ıslak mendile gelen zamlar gerçek mii 😱 sleepy Natural kullanıyordum 12 tanesi 150-200 arası alıyordum evdeki stok bitti yeni sipariş veriyim dedim şook oldum siz hangi ıslak mendili kullanıyorsunuz
Kubrayakut Ayfer54 bio natural kullanıyodum normal naturale geçtim bende malesef veriyoruz o paraları uçmuş iyice
Doga0812 Ayfer54 sleepy bio natural kullanıyordum sonra sipariş olusturamadigim vakit sleepy natural kullandım şuan ise sleepy gece ıslak mendilini kullanıyorum lavanta yağlı çok güzel yumuşacık
incir-receli Ayfer54 baby turco yenidoğan müthiş bir ıslak mendil sleepy yenidoğandan sonra hep onu kullandım bez dönemi boyunca
Deletedmom_110 Ayfer54 unı baby yenidoğan kullanıyorum sensivite 147 aldım 12 lisiniii içinde 52 tane var birde e bebek kendi markası 12 tldennn aldım 5 paket ona bile zam gelmiş 2.5 tl sok oldum aşırı güzel
Fndkurdu Ayfer54 baby turco nun yenidoğaı kesinlikle çokmıslak ve köpüklü değil baby turconun beyaz sabunlu olanı var o aşırı köpüklü almayın
gkbyza E bebekten pure baby kullanmaya başladım harika harikaaa bi de kendi markası vardı mor paketli onlar da çok güzel