cogulsahis -Sare32- elle sağım makine sağım sıcak havlu kompres sıcak duş lahana hiç biri fayda etmedi doktora gittim 5 gün sabah akşam iğne vurundum anca geçti
yamacbeyim -Sare32- mastit olduğunuzu nasıl anladımız yani naptınız mastit oldu bilmediğimden soruyorum
-Sare32- cogulsahis lahana duş hepsini denedim ben de soğuk lahana koydum yok felaket ya sezeryanla oldum ama bu ondan betermiş
HaticeC123 Canım bende dogum sonrası gögsüm şişti ve bi anda titreme ateş oldu çok fenaydı🤦🏻♀️. Doktora gittim hemen antibiyotik verdi ve sağmam gerektiğini söylemiştii. Öyle rahatlamıştım. Doktora git ihmal etme gecms olsun 🌸
-Sare32- yamacbeyim bi an gece ateş titreme başladı gögüsümde ceviz gibi bir şey vardı ve hassas dı yanıyordu dokunca çok acıyordu ben de bilmiyordum araştırdım gece çok kötü geçti sağlık ocağına sordum evet mastit dedi doktora git iltihap artmasın dedi kızımda meme reddi yapıyordu tıkanmış
Kubra_cvlk Ayyy sanırım bende öldüm mastıt ne yapmam lazım bilmiyorum lütfen yardım. Mastıt olan memeden emzirmeye devam etmelimiyim