Fkb30 Nolur bilen biri açıklayabilir mi çevremde de yok bilen bu yardım parası nedir ve nereye başvuru yapmam lazım 😔
Poncikkkk Fkb30 yeşil kartlı isen onaylanır ama bikaç sefer başvurman gerekir 15-20 gun sonra sosyal yardım sorgulamadan bakabiliyorsun kabul edilmiş mi edilmemiş mi
mutsuzanne__ Fkb30 1 yıldır bu postlar açılıyor bacım hiçim görmedin bu yardımı nasıl yapılacağını e devletten sosyal yardım başvurusu yaz başvuru sayfası çıkıyor doldur sayfayı artık şansına çıkarsa çıkar çıkmazsa Allah yardımcın olsun
Fkb30 mutsuzanne__ hayır hiç görmedim daha yeniyim burada bunu hiç görmedim şimdi annelerimizin sayesinde başvurdum çok şükür ki bakalım inşallah olur 🙏🤲
ZeynepOzcan mutsuzanne__ 1 yıldır bu postlar açılıyor bacım hiçim görmedin bu yardımı 38 dk önce katılmış…
Fkb30 mutsuzanne__ yesilkartli değilim ama iş yerim çıkışımı verdi geçenlerde ve üstüme hiç tapulu bir şey yok
Hilalasena Benimde kaç kez başvurdum ve çıkmıyordu en son e devlet üzerinden cimere yazdım yardım istiyorum diye o şekilde kabul edildi