Busraa3535 Kızım 2 yasında kesicem. Sabır tası aldım tiksiniyor ama coook aglıyor memesizde asla uyumaz. Geceleri sıksıık uyanıyor diye de kesmek istedim. Ne yapsam uyumuyor aglıyor napıcam sastım kac gun surer böle acaba kesen anneler tecrübeniz nasıldı..
AnnaKarenina_ Busraa3535 benim oğlumda deli divaneydi memeye sirke ile tiskindi ne gece ağladı ne gündüz uyurken birazda ona anlata anlata yaptırmaya çalıştım gece aralıksız uyuyoruz şimdi uyanınca su veriyorum
Busraa3535 KucukAnne344 geceleri sıksık uyanır mydı bu meme icin kalkıyor memesizde geri napsam uyumaz. NSı basarıcam bunu bilmem. Duzenli uyur belki diyr kesmek cok istiyorum en cokda bi umut
KucukAnne344 Busraa3535 benimkide memesiz uyumazdi canm ilk gunler zor oluyor ben sut vermistim ama onuda fazla verme aliskanlik olmasin cocukta aglarken kararli kalip agliyor diye emzirmemistim ayagimda sallayarak uyutmustum geciyor guxel anne hepsi geciyor
Busraa3535 AnnaKarenina_ darıs7 basıma benimki cok aglıyor nası uyucak bilmiyorum napsam aglıyor uyumuyor nası dayanıyor bilmiyorum. 😖😖😖🤧🤧
AnnaKarenina_ Busraa3535 dayınır elbet alışacak gündüz alışırsa gece hepten alışır biraz konuşun yanınıza yatırın beraber uyuyalım deyin