Hkshkshsk kızlar e devlete gurince bu çıkıyor önceden muhtaç olmama yazıyordu şimdi bu yazıyor başvurdum tekrardan kabul edilmedi niye
Kizcemm Hkshkshsk Bendede aynısı oldu sonra feshedildi yazdı. 19nda tekrar başvuru acilcak ozaman başvuru yapacağım
kasimonbes Hkshkshsk bende ne sigorta ne maaş hiçbir şey yok benimki de iptal olmuş tekrar başvurdum red verdi 15 gün sonra tekrar başvurucaö yine red gelirse tekrar benden bıkacaklar artık
Meleklianneeee Nedenini biz bilemeyiz 144 ü ara öğren evde fazladan çalışan varsa sigortada ya da üstünüze ev araba bir şey aldıysanız iptal edilir
Hkshkshsk Meleklianneeee 144 aradım sistem güncelleniyor sonra arayın dedi üzerinizde ne araba nede ev yok kira zaten sigortalı bı eşim var 1 yaşında bı oğlum var başka kimse yok
Fkb30 Bende başvurmak istiyorum hiç almadım böyle bir yardımdan da haberim yok nasıl başvurabilirim anlatabilir misiniz rica etsem 😊
Beyzanrrrr Fkb30 e devlete giriş yap sosyal yardım başvuru yaz arama yerine ordan bilgilerini vs yaz başvur canm
Hkshkshsk kasimonbes neye göre kesiliyor anlamıyorum yeminle tek maaşla kira çocuk masrafı ev gecinemiyorum ama maşallah evi olan teyzemin devam ediyor ben kirada oturuyorum benim kesildi
Hkshkshsk kasimonbes ben şimdi bide cimer kısmından başvurdum sosyal yardım vakfına gönderdim bakalım ordan bişey çıkar mı olmasa mecburen ayın 22 beklicem
Hkshkshsk kasimonbes sosyal yardım yatmış normalde ayın 10 da benimki kesildi e devletten red edildi yaziyir ama yinede PTT kurum ödemelerine bakınca ödeme var isterseniz sizde bakın belki yatmış olabilir
Beyzanrrrr Fkb30 rica ederim🙏inşallah olur kuzum rastgele veriyorlar yada kesiyorlar inşallah çıkar da kesilmez zaten verdikleri zırnık kadar para.. Bende kontrol edip duruyorum kesilmez inşallah da bir iki bez alırım
Fkb30 Hkshkshsk teşekkür ederim sizinki kesilmiş sanırım üzüldüm 😔 bu devirde o kadar zor ki Allah hepimizin yardımcısı olsun
Fkb30 Hkshkshsk inşallah ya oğlumun mevlutu var ona harcarim en azından birde ek gıdaya başladık çocuğuma harcarim 🙏🥺
Fkb30 Beyzanrrrr inşallah canım bakalım beklicem başvuru yaptım hızlıca 😂 şartları ne acaba kafalarına göre mi veriliyor 😂