Alparslanmom Serpil2019 kaç tane doktora götürdüysem hepsi 2 yaşından önce yptırmam gerektiğini söyledi
Cihangr Serpil2019 37 günlükken yaptırdım p zaman keşke daha önce yaptırsaydım demiştim şimdi üç aylığız şimdide iyiki iyili diyorum hep altını açınca falan assla durmuyor çünkü. 40 tan önce en makbulu hiç aplamadı sızlamadı aksine uslandı bebeğim
Kiviefe Serpil2019 canım bebegim suan 5ay 13 günlük cuma günü yaptırdık ilk gün zorlandık cumartesi iyiydi gece uyandı cok pazartesi daha iyiydi sargı vezimiz cıktı kendiliginden suan tam düzeldi 4günde pipisi kızarık sulanıyor oda normal dedi dikişler nezaman gider bilmiyorum erkenden kurtulduk kafamız rahat
Omerberat Merhaba ben de küçükken istiyordum ama bu hafta çocuk cerrahide kontrolde sordum biz 6 yaşından sonra öneriyoruz dedi istersen sorun siz de
Caglarsmom Bebekken yapilmasi daha mantikli. Benim 9 aylik bebegim var 4 aylikken yaptirdim. Iyiki de yaptirmisim. Hic bisey hissetmedi. 1 hafta icindede hic birseyi kalmadi iyilesti. Buyudugunde akli bir seyleri kesiyor ve daha zor bi durum halini aliyor