Ysdr 6 aylik erkek bebeğim hiç birseyle 5 dakikadan fazla ilgilenmiyor. Hemen atıyor elindekini ya da birsey anlatsam dinlemiyor. Hep canı sıkılıyor sürekli beni yanında istiyor. Normal mi yoksa hiperaktif mi sizin bebisler nasıl?
miyamama Ysdr ay aynı hiçbir yerde 5 dakikadan fazla durmuyor herşeydem sıkılıyor ne yapacağımı şaşırdım
Ebrunur Ysdr bu bebeğin bulunduğu ayın özellikleri zaten bu kadar küçük bir bebeğin konsantrasyonu daha uzun olamaz zaten .
Marianne Ysdr hiperaktif tanısını nöroloji doktoru belirler. Çocuk gelişimi aşamasında olduğu için bu yaşında bu kadar süre odaklanması normal diye biliyorum
Ysdr miyamama aynı kardeşim aynı kucakta 5 dakika yerde 5 dakika yani ev oyun parkına döndü hiç durmuyor hiç. Hep miz miz hep ağlamaklı. Bu okulda sırada da oturmaz diye düşünüyorum
Merooo Ysdr hiperaktif diyebilmek için çocuğun 6 yaşından büyük ve 6 aydır aynı belirtileri taşıyor olması gerekiyormuş Google fan okuduğuma göre bebeğiniz çok küçük ayının olağanı budur kafanızı yormayın
Mervetnl Ysdr ya 6 aylık bebeğin dikkat süresi bile olmaz hele hiperaktif mümkün değil benim oğlum max 2 dk bakıyor oyuncağa 😅 Hiperaktif değil bebek sadece 😅😅