nisaakar Kızlar merhaba bebeğim ek gıdaya geçeli 1 hafta falan oldu ama kabız ilk başladığımda 5. Günde kaka yapmıştı. Simdi de 3 gün oldu hala kaka yapamıyor öneriniz var mı (ek gıdaya baslayalı 8 gün oldu ve kabızlık anında basladı)
EfBiCo nisaakar emziriyorsam gün kurusu kaynat iç marmelat şeklinde ılık içersen çok daha iyi görürsün faydasını. Ben elma suyu içirmiştim hemen yapmıştı( elmayı rendeleyip suyunu sıktım) doktorum söylemişti. Den görüceksin faydasını
Littlemansmom nisaakar ben fitil yaptım bizde ek gıdaya geçtik 3 gün yapamıyordu fitilden sonra yaptı kakasını rahatladı (gliserin kansuk) ama sürekli yapmak iyi değil bağırsak florasını bozuyor demişti doktorum. Birde zeytinyağı içirebilirsiniz saf varsa
nisaakar zumra-19 bunu yaptım hep ama hala bi faydasını gormedim 3 gundur kaka yapamıyor yine cok uzuluyorum boyle olunca
EfBiCo nisaakar evet evet 2 3 tatlı kaşığı versen bişi olmaz ayrıca ek gıdaya geçti bebeğin. Bana doktor söyledi. Rendele elmayı sonra ellinle süzgeçe bastırarak suyunj çıkart. Yarım elma yapsan yeter. Hatta doktor bana satın olanlar varya onlardan içirebilrisin dedi. Benim içim rahat etmedi ben elma alıp kendim yaptım:)
nisaakar Littlemansmom var ve yemeklerine hep ekliyorum zeytinyagı ama anlamadım yine de yapamıyor cok katı oldu bi anda kakası
nisaakar Littlemansmom dogru diyorsunuz devamlı kullanmamak lazım lavman ama cocuk aglıyor surekli mecbur kaldım 🥺
Tchrhcr Bizimki de aynı, aslında kabız değil sadece dün ve bu sabah kakasını yapmadı. Sürekli ıkındı. Kakayı fitille yaptı ama gayet sıvı çünkü kabakla başladık ev gıdaya. Kabağa zeytinyağı eklemiştik .