gurbetcimami Benisahtesevme2 🤣🤣🤣en çok seninkine güldüm 😂 eskiden sürekli ben de buna bakmak için uğraşıyordum app indireli rahat ettim o gösteriyor kerahat vakti girince 😂😂
NatashaRomanoff Hayatiseyretmeyegelmisim Benim arama motoru 😂 Çok eğlenceliymiş bu post tüh geç gördüm 😁
Mucize_prensesimmmm Hayatiseyretmeyegelmisim Barbie izle😂😂 Malum bebişle sinemaya gidemeyince 😅 (Sonuç; çıkmadı)
kuzey-21 Hayatiseyretmeyegelmisim Suriyeliler kuranı anlıyor mu ne skdjdjkd Not : anladıklarını söylüyorlar 😂😂😂
Hayatiseyretmeyegelmisim kuzey-21 bizim parkta bir karı var artisleniyor da Kur’an’ı anlıyorum diye meraktan aradım 😆😆😂😂
Hayatiseyretmeyegelmisim dolis bizim parka Suriyeli bir karı geliyor Türkçesi benden iyi Kur’an’ı anliyormus da meraktan aradım bende 😆😆😂😂 arapça öğrenmeye falan heveslendim o derece😆😆😂😂
Eflinim_2022 Hayatiseyretmeyegelmisim google aramalarını silen ben bişey bulamadım kabalık olan yerleri sevmem googlede arama geçmisi kalabalık olmadan silerim hep 😀
YigitAlpsMom Hayatiseyretmeyegelmisim herkesin paylaşımına cevap verip bir tek benimkini es geçmeniz üzdü 🥲
kuzey-21 Hayatiseyretmeyegelmisim bende Suriyeli birine sormuştum evet biz anlıyoruz dedi. Haksızlık bu 😂