Hayatiseyretmeyegelmisim En son Google arama motorunda neler araştırdıniz ben şöyle bir baktım da karmaşık duygular içinde kaldım 😂😂😂
Deletedmom_62 Hayatiseyretmeyegelmisim suriyeliler bence kuranı anlamıyor kuran arapcasıyla dil olan Arapça farklıdır 😀
Laden Hayatiseyretmeyegelmisim suriyeliler kuranı anlıyor mu aramasına güldüm Allah affetsin🤣 Bende bunları aratmışım🫠
Asabidegilim11 Hayatiseyretmeyegelmisim ne ararsam arayım hepsini gizli sekmeden bakarım iz birakmiyorum😂😂
Hayatiseyretmeyegelmisim Deletedmom_62 öyleymiş kız 🤣🤣🤣 bende anlıyor sanıyordum Parkta bir karı anlıyorum falan diye hava atıyordu da oyuzden böyle birşey araştırmıştım 🤣🤣 karının Türkçesi de benden iyi bu arada 🤪🤪
miniknefess PatronBebek benim elimde yarım gram var üzerine ekleyip 1 gram yaptıracağım kuyumcu alır dimi 😄
Asabidegilim11 Hayatiseyretmeyegelmisim ay huy olmuş ne bileyim çok meraklıyım her şeyi arastiririm diyomki eşim gorse dalga geçer geçmiş silmekle ugrasmam😅😅😅
AgentMom Hayatiseyretmeyegelmisim benimkinde deniz kızı ile ilgili ne ararsan var. Elbise balonlar pastalar. Başka bir şey yok şuan.
Hayatiseyretmeyegelmisim BelaCivciv kız tercüme et ne arastirmissin böyle kendimi Fransız hissettim 😂😂