Aselsmommy Kızlar yarın kızımın 2.doz menginkok ve rota aşısı var. 6.ayında da Bexsero 2.dozu var ama 6ayda sağlık ocağında 3 doz aşısı var aralarında kaç gün olması sizce doğru olur doktoru bir şey olmaz dedi ama Bexsero çok ağır aşı bilemedim
CmreKSidar Aselsmommy tam bilmiyorum ama 2. Ayda aşı çok diye rotayı yapmamıştı ebe 1 hafta sonra doktorum bisey olmaz ne kadar erken o kadar iyi deyip yaptı rota aşısını. 3. Ayda da menenjit aşısı yaptı 1 hafta sonra yaptırabilirsiniz hepsi üst üste gelmesin diyorsanız
egesmommm Aselsmommy bexseroya bebeğiniz 3 aylıkken mi başladınız bize doktorumuz 3-5-13 bexsero 7-14 nimenrix verdi devlet aşılarıyla çakışmasın diye ama 3. Ay herkese erken geliyor anlamadım
Areliskoo @Aselsmommy kaç gün olması gerekiyor bilmiyorum ama bize Dr bexsero için aşı takvimi olmadığı bir ayda yapın dedi o da 7.9.15 aylar dedi
Aselsmommy Areliskoo biz etken başladık ya 2 4 13 aylarda meginkok 3 5 14 aylarda bexsero olacak şekilde takvim oluştu
Aselsmommy CmreKSidar evet 1 2 hafta geç yaptıracağım sanırım artık hareketlenmeye başlıyorlar fazlada uzatmak istemiyorum açıkçası
Aselsmommy egesmommm yok 4 aylıkken başladık sağlık ocağında rutin aşısını olmuştu 10 gün sonrada bexsero olduk
Aselsmommy egesmommm ay ben yanlış yazmışım tövbe yarabbim 3 5 13 meginkok 4 6 14 bexsero 3 5 aylarda da rota aşısı
CmreKSidar Aselsmommy aynen bizimde 2. Doz var haftaya 5 aylık biraz ateş dışında sıkıntı olmadı bizde bende korkuyorum ateşten 🥺
CmreKSidar Aselsmommy benim doktorum aşıyı yapmadan önce kendisi veriyor gerekli olduğunda sonra duruma göre böyle böyle durumlarda ver diyor. Verdiğimiz halde gece 38 e çıkmıştı ateşi ama keyfi yerindeydi şükür