Fdm_sr Esi uzman olup taini ev goturulmeyen yer çıkıp da dilekçe verip kabul olan var mı acil yardıma ihtiyacım var iki aylık bebeğim var ve kaynanamla kalmak istemiyorum
Yedaarven Fdm_sr Gerekli bir sebep sunulması gerekiyor diye biliyorum. Düzeltme ataması yapılıyor ama tabi çok gerekli sebebi olanlarınki değişiyor. Bu sene karı koca çalışan çok kişiyi duydum evlilik birliğini bozacak şekilde tayini çıkan. İnşallah hepsini bir şekilde düzeltebilirler. 🤷🏻♀️
Tabaktakalansonkofte Fdm_sr tayin çıktıysa mecbur görev süresini tamamlaması gerek ancak şöyle birşey var eş götürelemeyen statüden faydalanıp askeriyenin lojmanlarından biryeri alabilir görev süresince lojmanda kalabilirsiniz
Katun Serenist o şehrin garnizon süresine göre değişir. 5 ila 10 yıl arasında kalınabiliniyor lakin komutanlara da bağlı tabi
Zahide_4646 Serenist Şehire göre değişiyor ama biz batı da 5 yıl kalacaktık deprem bölgesine verdiler 4 sene kaldık
Eusmraay Serenist İstanbul ilçe hangisi ? İstanbul 5-8 yıl arası değişiyor ilçe ismi verirseniz söyleyebilirim
Fdm_sr Yedaarven görevdeyken eşimin ayağı kırıldı ve şuanki yeri İran sinir kapısı fizik tedavi gordu ama genede doğru düzgün yürüyemiyor biraz daha görmesi lazım sizce kabul edilme ihtimali varmidir
Yedaarven Fdm_sr Bilemedim ki🤷🏻♀️ Kabul edilir inşallah en azından sağlığı için yani. Vanda mısınız 🙄
Yedaarven Fdm_sr Yani bekar evli fark etmiyor malum bu işin içine girdikten sonra 🤷🏻♀️ Biz bu sene van a geldik, çok kişi duydum burda düzeltme atamasını bekleyen. İnşallah herkesin durumunu ciddiyetle değerlendirirler gerçekten zor 🤦🏻♀️
Tugbikkkkk Ciddi bir mazeretinin olması lazım yoksa Malesef, eşinin olduğu yerin merkezinde ev tutsan anlayışlı bir komutana denk gelirse belki arada gelip gitmesine izin verir.
Yedaarven Fdm_sr Allah kolaylık versin 🤷🏻♀️ İnşallah sağlık durumundan değiştirilir yeri de hayırlısı olur sizin içinn.
Emirtosum Fdm_sr bı hakkaride yaşıyoruz normalde burasıda aile goturulemez yer ama burda ev tutup kalabilirsiniz eşiniz göreve gidip gelir boş zamanlarind sizinle vakit geçirdiği kişi burda öyle yapıyor.