benaslindayohum_ Kızlar selam 2 aylık oğlum gündüzleri uyumuyor uyumasını her dakika kucağımda durmak istiyor bırakırsam çığlık çığlığa ağlıyor bu atak falan mı cidden sinirlerim bozuldu
ruveydaensar benaslindayohum_ bebekler öyle normal Bi durum. Sizin kokunuzu istiyor, sıcakta zor oluyor ama idare edin. Nasıl istiyorsa öyle yapın bi süre sonra unutuyorlar zaten
Mrvak benaslindayohum_ yatırınca yanına bi eşyanızı giyilmiş tişört yada yattığınız yastık kılıfı gibi bişe koyabilirsiniz kokunuzu arıyodur ben öyle yapmıştım ☺️
Karanyrs benaslindayohum_ alışmış sze elını tutarak güven sağlayın uyur zaten ben arkadan tapıklarım öyle uyur
Minik_susam benaslindayohum_ dış dunyaya alışkın degiller. Ilgi isterler. Korunmak ister annesi tarafından cok sevin ve kucaginizda tutun. Ozguveni olusur
AlinRabia ruveydaensar benımkı de aynı ben uyusunda nasıl uyursa uyusun dıyenlerdenım ama herkes alıstırmıssın dıyo ama ben umursamıyorum
benaslindayohum_ Misssssss her şeyi var ama omzumdan başka yerde durmuyor o kadar para verdim elektrikli ana kucağı aldım 10 kere durmadı