beyzacmvrc Balbebekim oyun halısına koyuyorum bazen ana kucağına Karın üstü egzersizi yapıyoruz Şarkılar söylüyorum çok seviyor gülüyor özellikle küçük kurbağa 😂 2 ay 10 günlük
Balbebekim beyzacmvrc ya onları yapıyorum da oyun halısını pek sevmedi benimki ana kucağına koyuyorum oynatıyorum ama yetmiyor ki sürekli gezmek istiyor kucak istiyor ee bende çok yoruluyorum ya başka böyle oynatabileceğim bir şey var mı acaba
symozdag Balbebekim 2 bucuk aylıgız evin içinde kucagımda sürekli geziyoruz iki dk oturtmuyor beni, oturdugum an basıyor çığlığı, oda oda geziyoruz. Bazen oyun halısına koyuyorum o biraz vakit kazandırıyor bana. Artık kollarım ayaklarım tutmuyor
Bebee symozdag sen bensin bacım ashdhf🥹😅 Balbebekim ilk zeka kartları dikkatlerini çekiyor ondan alabilirsin
Elanur-mehmetaliannesi Balbebekim bizde öyleyiz malesef kollarım tutmuyor taşımaktan sürekli kucak kanguru çok işimi görüyor ev içinde odaları gezip öyle toplym. Oyun halısı ile çok kısa zaman gecirio
symozdag Bebee büyüdüğünde kucagıma alayım desem de alamayacam tadını çıkarayım diye teselli ediyorum kendimi 😁
Balbebekim Elanur-mehmetaliannesi aynen ben o kangurudan almadım ya alacağım da kararsızım siz hangisinden kullanıyorsunuz
Benmerve Balbebekim e bebekten sling kanguru aldım kullanmadan yıkama huyum yüzünden iade edemedim ve hiç ama hiç kullanmadım 🤦🏼♀️ piyasadan uyguna size satabilirim 🤷🏼♀️