Gurbettt34 Kızlar kızım 10 aylık yemekleri kendi yemeyi seviyor ama tabi pankek falan bende istiyorum kaşık çatalla da kendi yesin büyüdükçe bunun için en kullanışlı kaşak çatal hangisidir alıp memnun kaldığınız kullanımı kolay ve pratik
barlassmoom Gurbettt34 kaşık oioi kullanıyorum çatalda yeni vermeye başladık benimki 16 aylık daha önceleri çok denedik çatalı “ acıtıyor mu bu kendime batırınca ne oluyor gözüme sokiimm mii” diye girişimlerde bulunduğu için hep sonraya erteledik çatalı🫢
DevrimciAnne Gurbettt34 16 aylık oğlum kaşık ve çatalda kullanıyor sap kısmı kalın olsun ki kavrayabilsin 6 aylıktan bu zaman kadar ben hiç yedirmedim hep kendi yedi
NmalkoC Gurbettt34 oioi nin takımını almıştım kesinlikle memnun değilim wee baby nin 3 lü kaşık var ondan almıştım gayet güzel oioi dye aldanıp sakın almayın okadar kalın ve yumuşak bir silikonki çocuk hayatta tabaktan bişey alıp yiyemiyor benım oğlum 12 ayda çatal 14 te kaşık öğrendi ve şuan zaten plastiklerden istemiyor tatlı kaşığı catalı veriyorum büyüdükce siz ne ile yerseniz oda oyle istiyor
2prnses1prens barlassmoom hahahah ya yavrum benm 😂😂 bizimki malesef konuşmuyor daha 11 aylık ama yemeğininçatalla yedikten snra bacagına batırıp gülüyor 😂
barlassmoom KLORAK 🫢🫢🫢 yapıyorlar gerçekten ama imreniyorum küçücükken bile çatal kaşık kullanan bebeklere
barlassmoom 2prnses1prens yaaaa ben onu yeriimm 🫢 kendileri tatlı ya, o yüzden tadına bakmak istiyorlardır
Gurbettt34 DevrimciAnne Bende hiç yedirmedim daha doğrusu kızım hep kendi yemek istedi ama çorba ve sulu yemekleri de kendi yesin istiyorum
Gurbettt34 NmalkoC Wee baby aldım bakalım dün e bebekten kaşık dönebilenmiş ama çok dandik duruyo sürekli dönüyor yiyebilecek mi merak ediyorum
NmalkoC Gurbettt34 acıkcası cok marka aldım normal tatlı kaşığıyla alıştı cünkü plastik ve silikonlar uc kısımları kalın olduğu için yemek ben bile zor alıyorum taneli yemek olduğunda bence deneyin olmazsa direk tatlı kaşığını verin