2evlatannesi evam15 cnm gittim doktora senin içinde sordum önceden öyledir yeni fark edilmis olabilir 6aya kadar duzeliziyor vucud anca oturuyor dedi
evam15 2evlatannesi yaaa dra yazdım huzursuzsa getirin dedi ama huzursuz değil şiş sadece anlamadım bişey sizin randevu ne zaman
2evlatannesi evam15 15de bı tarafi sis bebek ne kadarlik sizin bude ne zaman fark ettiniz 14de sağlık ocağına goturcez orayada sorcam
momy_alya Benim kayınbabam derdi ki hangi tarafa daha çok yatarsa mesela sağa çok yatıyorsa o basık durur diğeri daha şi ş
evam15 momy_alya ben sağa yatırıyorum genelde sağ şiş bu kez sola yatırmaya başladım yine dönüşümlü düzeltiyorum diş çıkarmaya başlamış kızım o yüzden mi şiş acaba sağ ön diş eti şiş sağ yanakta şiş dişten dolayı bi şişkinlik olduğunu düşünüyorum şuan
2evlatannesi evam15 ayın 21de gidicem özelikle senin çocuğun içinde sorucam birden bire mi oldu kaç aylikdi istersen fotosunu at doktars gosterim
evam15 2evlatannesi canım benim çok teşekkür ederim müsait olunca atacağım kuzum inşallah toparlar bebişler 🙏🏻🙏🏻