Evlatlarim52 1 aylık bebeğimin yüzü kulağı kafasi konak olmuş nasıl kurtulabiliriz önerisi olan varmi
Omeraslan Evlatlarim52 Osman gönülal YouTube videosuna bakabilirsiniz Ya da kısaca söyleyim 😃 önce zeytinyağı ile saç dipleri yağlanır on dakika sonra taranır. Sonra yıkanır banyoda tekrar taranır. Banyodan çıkıp kurulama yaptıktan sonra tekrar taranır. Herhangi bir doğal yağ ile saça masaj yapılır. Nemlendirmek amaçlı. Bir ay içinde geçmezse alerji kaynaklı olabiliyormuş.
Aynura23 Benim kizimda 20 gunlukken oldu dokdora gidene kadarda davam ediyordu. Kizim alerjik bir bebek dokdor alerjik bebek icin sampuan ismi soylemisdi onu kulanmaya basladik şimdi kendiliyinden kecmeye başladi.
Evlatlarim52 Aynura23 bende alerji olabilirmi diye sordum doktora gecisgirdi sanmıyorum dedi ama belirtileri öle gösteriyor hangi şampuanı kullandınız bebeğimin yüzü kabuklaniyor çok sert kupkuru kırmızı kabarcıklar var yüzünden gogusune kadar 1 aylık olduk daha gecmedi
Beste56 Evlatlarim52 anladım canım şimdiye kadar dalin kullandıysan yapar ama Bi anda düzelmez yavaş yavaş düzelir