Minikpokatall Kızlarrr 10 gündür aralıklı oruç yapıyordum online diyetisyen desteği almak istedim çarşamba günü başladık bugün 3. Gün hem kondisyon bisiklet hem Leslie 80 kiloydum başladığımda şuan 75.5 olmuşum inşAllah devamı gelir 😂😂
Minikpokatall starwomen gerçekten inşAllah ya doğum kilolarım yapıştı kaldı ne özgüven kaldı ne bişey 😭
Minikpokatall MamaBearGigi bünyeden bünyeye çok değişiyor ya kilosu fazla olan insan hızlı veriyor sanırım öyle gördüm ben bide hiç ekmek şeker yok bende belki ondan dor belki de ödemden gitmiştir
MamaBearGigi Minikpokatall bilmiyorum ki eyi yanlış yapıyorum 🙈 Benim derdim 1.5 aya kadar doğum öncesi kiloma dönmek, 5-6 kilo kaldı, fazlası giderse harika olur 😁
laviniia Minikpokatall 80 kiloydum bi önce 79 a düştüm diyet esnasında tamam dedim veriyorum galiba ama şimdi de 81 oldum
Minikpokatall laviniia evet emziriyorum bol ara öğünlü gidiyoruz ama sabah aç karna 45 dakika Leslie gün içinde kondisyon bisikletle gidiyorum
Minikpokatall laviniia yo esragfurullah sabah saat 10 da yiyorum yada 10.30 da bebişi uyutmaya bağlı sonra 1 de ara öğün var kefir ve beyaz leplebi bi fincan sonra 4 de 12 fındık ve elma akşam 6 da yemek 8 de salatalık ayran rezene var ama ben hepsini içemiyorum sadece salatalık yiyorum çok tok oluyorum çünkü
Minikpokatall kelebek_17 evet her gün 3 kere 15 er dakika yapabiliyorum😂 daha fazla süremiyorum malaswf bacaklarım ağrıyor sanırım alışamadım daha haftaya 20 dakikaya çıkarmayı düşünüyorum