beyzzsenturkk_ Lutfiye_yangoz aldım ama biz kullanamadık kızım da sevmedi olduğu gibi duruyor satmayı düşünüyorum toplasan 3-4 kere anca oturmuştur 5 dakika aralıklarla o kadar olmasa da olurmuş
starwomen Lutfiye_yangoz Ben kullanmadım alacaktım arkadaşım almıştı sakın alma hiç kullanışlı değil zaten uzun süre de oturmuyor sevmedi dedi almamıştım kimi anne memnun, kimi anne memnun değil
starwomen Lutfiye_yangoz benimkisi da öyleydi komşum bu çocuk oturmayı neden bu kadar çok istiyor tehlikeli çok oturtma diyordu ama ben almadığıma pişman olmadım. Karar tercih sizin :)
beyzzsenturkk_ Lutfiye_yangoz yani kendi kendine öğreniyor zaten oturması gerektiğinde yuvarlanması gerektiğinde hic bir etkisi yok ha orda burda minder niyetine kullanırım diyosanız ona bisey diyemem ama tertemiz cillop gibi odada bos bos duruyor + haraketlerini kısıtlıyor bana göre şu an 7 aylık kızım istediği gibi ordan burdan eğilip oyuncak alıyo dönüyo vs onda sabit kalması gerekiyor sıkılıyorlar
Ezgiguney36- Lutfiye_yangoz ben aldım , 6. Ay ek gıdaya başlaması için oturmayı ögrenmesi gerekiyormuş doktorm söyledi. Oturamazsa yityemez. Oğlm 4 ay 10 günlük , 10 gündür oturtuyorum günde 30 dk sadece.dengeyi ögrenmesi gerekiyor.