Benimm-4 azra1616 Meri-Mel Biz3kisiyiz_ Gzd3- SevgiliMerdin Ronron Neslhnt Ronyam_ Kızlar oylamada 4 balık 3 yengeç 1 ikizler 1 boğa çıktı , bence ben yengeç görümlü balıkım 😂
orguormeyisevenanne 94busra94 Balık, çok duygusalım en küçük şeye ağlarım , merhametliyim, içime atarım😂
GiybetReis 94busra94 başak burcuyum yükselenimde ikizler. Kendimi eleştiririm , sevdiklerimi gömerim. Ama kimseye gömdürtmem. Kenim hakkımda kötü birşey dinlemeye de tahammül edemem. Asla kabul etmem. Çünkü ben zaten kendimi eleştirmişim ve hatamı fark etmişimdir. Nur_nur_26 😂
KayraVeAnnesi_06 94busra94 Koç burcuyum hep benim dediğim olacak , dik başlıyım ve dinlemeyi konuşmayı severim 🌼
AviL06 94busra94 benim kızım da yay gözümü korkuttunuz gelecek için 😂😂🙈 Ben oğlak İnat, tutumlu, kuralcı ve kararlı.. tabi evlendikten sonra bazı özelliklerde esnemeler oldu ☺️
94busra94 Arzuubal o para bana batiyo harca beni diyo sanki hele bide kararsizlik oda kotu komik biriyim birazda 😂😂
honeyybee_ 94busra94 duygusal biriyim gezmeyi sosyalligi severim yeni seyler almayi cok severim hicbir seye karar veremem ask insaniyim burcumun ozelliklerni tasiyorum benim gbii olanlar burcumu bilir 😁😁