Ezoo355 Kızım 12 aylık doğduğundan beri molfix kullanıyoruz ama bu aralar sürekli pişiyor poposunu sürekli yıkarım silmek yerine ama sanırım bez değiştirme zamanım gelmiş. Neler önerirsiniz açıkçası Prima alamam o bana fazla gelir onun dışında öneri istiyorum
Beautiful-73 Ezoo355 merhaba kızım 2 aylık ve çok hassas hem ekonomik hem de çok rahat edeceği bir bez aldım bu ay çok memnunum bi deneyin siz de isterseniz ismi Goo’n bebek bezi
Lur-2006 Ezoo355 hemen hemen tüm bezleri denedim takıntılı olduğumdan dolayı. En iyisi prima goon ve molfix bence. Ama en en iyisi tabiki prima. Sleepy berbat sızdıryor sırtına kadar çıkıyor ki maksimum 3 saatte bir değiştiriyorum. Ama Migros’un ve e bebeğin bezinin iyi olduğunu duydum bir şans verin isterseniz
Ezoo355 Beautiful-73 e bebeğin markası olan değil mi baya insandan olumlu şeyler duydum bu bezle alakalı
Merveio14 Baby turco çok memnunum asla sızdırma vs yapmıyor ama bedeni olmasına ve bol yapmama rağmen iz yapmaya başladı önerisi olan var mı
Ezoo355 Merveio14 benim de kuzenim bebeğine kullanıyor çok memnunuz diyor ama bebeği bizden 3 ay küçük biz de 12. Aya kadar molfixten memnunduk ama sızdırma baya yapmaya başladı artık
Beautiful-73 Ezoo355 e bebeğin mi bilemem ama trendyoldan satın alıyoruz biz. Ve gayet iyi. Ben de yorumlara göre aldım. Çok memnunum 🙃
Merveio14 Ezoo355 evet bende molfix Den memnun kalmadım sızdırıyordu Müşteri hizmetlerini aradım hasbam kız diyor Kİ acaba sıkı mı bağlamıyorsunuz dedim hop dur 3 çocuk büyüttüm senden mi öğrenecem bez bağlamasını dedim kesti hemen sızdırıyor işte yalan mı söylüyoruz 😂
Ezoo355 Merveio14 hahahah valla iyi demişsin bacım 😁 baby turco alayım en iyisi uzun zamandır aklımdaydı 30lusunu alır bi bakarım inşallah iyi olur
Merveio14 Ezoo355 ay insanı salak yerine koyuyorlar tıktım lafı ağzına 😂baby turcosızdırmıyor ben çok memnunum ama sadece iz yapmaya başladı nerde yanlış yaptım anlayamadım bu sefer
Merveio14 Ezoo355 canım eğer baby turco beğenir ve devam edersen tarımda fiyatı uygun ben hep ordan alıyorum mesela 3 no 112 Li 180 TL diğer yerlerde pahalı
oglumubeklerken Lur-2006 Sleepy berbat sızdıryor sırtına kadar çıkıyor 20 aydır sleepy kullanıyorum hiç böyle bir sorun yaşamadım
Lur-2006 Ezoo355 Baby turco denedim fena değil. Sleepy den daha iyi. Sızdırmıyor onu da kullanabilirsiniz
OptimusPrime Ezoo355 Evybaby çok iyi bence bu konuda. Ne sızdırma,ne pişik kızımı onunla büyüttüm oğluma da onu kullanıyorum. Normal bebek bezi paketlerine göre numara olarak, içinde adet daha fazla var ve kalıbı çok iyi.
Ezoo355 Merveio14 biz molfix te 4 numara kullanıyoruz gene 4 alacağım ama bi numara büyük alın demiş biri