teachermom07 jap 3 doz 3-5 - 13. Aylar 3 ve 5.ay olduk . 13.ayda olacağız Menenrix ve bexsero ikisini birden aynı anda iki bacaktan
Hayaladenmom jap 3 doz 5. Ay 7. Ay 13. Ay biz gecenlerde 5. Ay asisini ilk dozunu olduk ama cok agir bir ası ates yapti kizim cok huysuzlandi cok agladi hicbir asida böyle olmamıştı
Asya3870 jap banada sağlık ocağı söylemedi ben sonradan öğrendim. Kızım yaşına girmişti. Çocuk doktoru ona göre bir takvim çıkarttı. 15 16 17 aylıkken bide 30 aylıkken hatırlatma dozu. 15 aylığı yeni olduk bakalım
Themom_ jap 7. Ve 9. Ayda bexero 13. Ay nimenrix 19. Ayda tekrar bexero yazmış bizim çizelgeye doktorumuz ama değiştirdim cocuk drumuzu yeni bir doktora basladım cok memnun kaldım onunla tekrar kontrole gittiğimde sorucam teyit ettiricem aşı tarhlerini
Bir-prens-annesiii jap ilkini 5 aylıkken ikincisini 13 aylıkken önerdi 5 aylığız bu ay yaptırıcam inşallah
Bir-prens-annesiii jap evet her ay doğum yaptığım hastaneye kontrollere gidiyoruz bu ay ki kontrolden sonra sağlık odağında aşımızı olacağız