nilesea Maviimm işinolsun uygulamasını indirip ilan verebilirsiniz, konum bazlı çalıştığı için yakınınızdakilerin size ulaşma ihtimali yüksek ve güvenilir bir uygulama, kariyer.nete bağlı. En güzel kısmı da ücretsiz.
Maviimm Oztgb1 teşekkür ederim sadece armuttan ilan verdim ben de. Ama öncelikle bi fiyat bilgisi almak istiyorum hiç öyle bi yer bulamadım ya bi bakıyım bu işin masrafı ne olacak ne kadar verilecek. Ama yok bulamadım hiç adam akıllı biyer
Maviimm Dogacelik ilan açtım sürekli üyeliği yükseltmemi istiyor ya. Tam birini buldum bana göre iletişim için yine üyeliği yükseltmemi istedi
Dogacelik Maviimm evet burasi ucretli ama etkili oluyor. Yasadiginiz yerin whatsapp anne gruplari olur mutlaka. Onlari bulup katilmaya calisin. O da cok etkili oluyor.
Maviimm nilesea başvurular var ama tc girmen gerekiyor diyor. Hem doğum tarihi hem tc. Girmeden de açamıyorum ya. Bu uygulama güvenilir mi
nilesea Maviimm ben geçen yıl kullandım ama kayıt kısmını hatırlamıyorum açıkcası ama istiyorsa girmişimdir, tc çok da önemli bir şey değil bu devirde, alışveriş sitelerinde bile fatura için istiyorlar giriyorum.