ssunacicek Kızlar dün aşı oldu dün bütün gün gece uyudu bu gün uyumak istiyo dalamıyo aç dünkü memeyi almıyo ilk defa böyle olyo sağıp veriyorum yetmiyo aglıyo sürekli gazınıda cıkarıyorum gaz damlasınıda düzenli verdim aşıdanmı yoksa meme reddi mi bu
beyzacmvrc ssunacicek bizde bugün aşı olduk Gitmeden uykusuzdu orda da çok ağladı emzirirken uyudu baya eve gelince de uyanmadı uyandırıp emzirdim başladı ağlamaya ama yok böyle ağlamak belki 1 saat Sonra paranox fitil attım yarım sanırım ondan sakinlesti yeniden uyudu emerken Henüz ateş yok ama çok huysuz Uyku yaptığını huzursuzluk ve ateş yaptığını söyleyenler olmuştu
ssunacicek beyzacmvrc bizde de uyku yaptı bu gün huzursuzlandı dün calpol vemiştim bu gün vermedi. Galiba asıları agrıdı
beyzacmvrc ssunacicek uyku ve aşırı huzursuzluk yaptı bizde Asidan sonra uykudan uyanınca 1 saat kesintisiz ağladı ama ağlamakta ne ağlamak yani oye böyle değil yarım fitil verdim de biraz geçtikten sonra sakinleşti uyudu
ssunacicek motherisbackk valla bu gün biraz daha iyi ama aglayınca hala meme aşmıyo aglamadgnda veriyom mecbr haricinde sagıyorum kaldı bu huy galibaa
Zehra-derin Benim bebeğimde dün aşı oldu uyudu bugün sürekli ağlıyor meme almıyor sakinleşince zorla veriyorum aşı etkisi bu kadar ağırmı😔