Selosh Merhaba arkadaşlar, bebeğiniz emzik emiyor mu? Emiyorsa kaç yaşında bıraktırdınız ve nasıl bıraktırdınız? İşe yarayan çözüm var mı acaba emzik bıraktırmak için? Tşkler şimdiden
Irmakmelegim Selosh kızım 2 yaşında hala uyku için emzik arar 2.5 yaşında biraktiricam doktorunuzun önerisiyle hersey zamanında yapmak en mantıklısı diyebilrim
Gokturk_ Selosh Benim çok korktuğum şeydi emziği bırakmama sorunu olur diye .Ama tatile gittik kendiliğinden istememeye başladı zaten sadece uyurken emmeye başlamıştı onuda yoketti şuan dişleri kaşınıyor eline geçerse ısırıp çekiyor asla emmiyor 11 aylık
Beraninannesii Selosh Aşırı bağımlı gün içinde vermiyorum gördüğü an anında emmeye başlıyor ağzından alınca ağlıyor kızıyor bana 14 aylık emdiği kadar emsin diyorum yaza çıkarken biraktiricam nasip olursa. Bide bu ara huy edindi emziği ağzına aldığında hemen hirslaniyor çopur çopur cekeliyor bı degisik🤦🏻♀️
Kuzeybabyy Selosh iki yaşında bıraktık oğlum resmen emzik aşığıydı ağzına iki emzik birden soktuğunu bilirim 😀 direk çöpe attım emzikleri geri dönüş olmasın diye onada emzik attaya gitti bidaha gelmeyecek dedim olgunlukla karşıladı hayatımın şokunu yaşadım 😀 üç gün uykuya geçişte zorlandı kucagımda sallayarak uyuttum sonra alıştık sürekli emzik ehh emzik atta dedi unuttu gitti 🥶
Selosh Irmakmelegim evet haklısınız ama benim bebekem çok emzik emiyor gündüz okadar kullanmasa belki iyi olur hep ağızında 🤦🏻♀️
Selosh Gokturk_ benimkiside 9 aylık ve çok emiyor gündüz de gece de emiyor en azından sadece gece uyurkene emse birşey demem ama biraz çok fazla emiyor gibi geliyor bana, dişleri de çıktı 6 tane dişi var ağızında çok gıcırdatıyor birde 🫠
Irmakmelegim Selosh valla kızım dış döneminde genlde emzigi dişlerini rahatlatmak için çok kullndi hatta o sklde 3 emzigi parçaladı diyim ama genel olarak uyku geçişte arada emzik 5 aylıkken tuttu emzik zatn
Ayse361 Selosh bebeğim 17 aylık sadece gece uyurken ve uykuya geçerken emiyor onun dışında gğmdüz vermiyorum görürse emmek istiyor ama ben gözünün önünden kaldırıyorum aklına gelmiyor öyle olunca sadece uyku saatinde veriyorum o kdar
Duru07 Selosh emziğe sabır taşı sürün sen büyüdüğün için ve çok kullanıldığı için artık bozulmuş deyin en fazla 2 gün zorluyor uyku anlamında sonra rahat