husnataskiin Kızlar 2 aylık aşısını olduk bu sabah ateşimiz var biraz calpol verdim lakin sanki düşmüyor önerebileceginiz birşey var mı sirkeli suyun daha çok arttırdığını duydum. Tecrübeli anneler yardımcı olur musunuz 🙏🏻
Sarece husnataskiin geçmiş olsun canım valla ben aşıya götürmeden calpol vermiştim gündüz iyiydi akşam ateşlenince fitil ver dedi doktorumuz hem çok hızlı düşürdü ateşini hemde sabaha kadar uyudu sabah bşeyi yoktu ama şuan calpol verdiysen soğuk uygulama yap eklem yerlerine üstünü çıkart bide. Pazartesi 4. Ay aşımızı yaptırdık üç gün ateş sürdü inip çıktı sürekli hep soğuk uygulama ile düşürdüm
Hayaladenmom husnataskiin 6 saatte bi calpol ılık duş ve evde bezle gezinme her asi sonrasi bizim rutin oldu bunlar
husnataskiin yamacmomss_ emzirim calpol verdim 35.5 şuan uyuttum bakalım gece takip edeceğim artarsa yine bende pamuk ıslatıp vücuduna koymayı düşünüyorum
Hayaladenmom husnataskiin bize aldirabilirsiniz demisti bir sorunda yaşamadık ama mutlaka siz doktorunuz ne dediyse onu uygulayın